Hayatını kaybeden oyuncu Süreyya Gürsel Evren'in son görüntüleri ortaya çıktı

13 Ağustos'ta Sancaktepe’de misafir olarak gittiği evin 3'üncü katından düşerek hayatını kaybeden oyuncu Süreyya Gürsel Evren’in son görüntüleri ortaya çıktı. Arka Sokaklar dizisinde Suat karakterine hayat veren Figen Evren'in kardeşi olan 54 yaşındaki oyuncu Süreyya Gürsel Evren en son atv'de ekrana gelen 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisinde rol almıştı. Evren'in dizi setindeki görüntüleri vefat etmeden önceki son görüntüleri olduğu ortaya çıktı.

Daha önce Şahin Tepesi, Fazilet Hanım ve Kızları, Suskunlar, Sen Çal Kapımı, Yasak Elma, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Destan, Üç Kuruş gibi yapımlarda rol alan 54 yaşındaki oyuncu Süreyya Gürsel Evren, 13 Ağustos günü misafir olarak gittiği evin 3'ncü katından düşerek hayatını kaybetmişti.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!