Hayatını kaybeden Civan Canova ile ilgili şaşırtan gerçek! Üvey babası bakın kim çıktı

Günler önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastanede yattığını duyuran ve çektirdiği film sonucu tesadüfen akciğerinde kitle olduğunu öğrenen 67 yaşındaki oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Civan Canova'nın hayatıyla ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kartal Tibet'in, Civan Canova'nın üvey babası olduğu öğrenildi. Civan Canova'nın Kartal Tibet ile ilgili hayali ise yarım kaldı.


HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ


Atiye, Üç Kuruş, Paramparça, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Karadayı, 72. Koğuş, Eve Dönüş, Çiçek Taksi, Bizim Aile gibi yapımlarda boy gösteren oyuncu Civan Canova, 17 gün önce sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve hastanede yattığını duyurmuştu. Ünlü oyuncudan dün acı haber geldi. Civan Canova tedavisi gördüğü hastanede 67 yaşında hayata veda etti.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin aşkını haykırdığı o paylaşım...