Hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın son paylaşımındaki sözleri yürekleri sızlattı

Bir süredir kanserle mücadele eden oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan yeni yaşını kutlamasına 18 gün kala hayatını kaybetti. 59 yaşında vefat eden Billur Kalkavan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı son video ortaya çıktı. Videoda Kalkavan'ın tedavi gören hayranlarına 'korkmayın' mesajı verdiği görüldü. Ünlü ismin bu paylaşımı yürekleri dağladı.

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti. Akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle vefat eden ünlü ismin son çektiği video ortaya çıktı. Kalkavan'ın videosunda kanser hastalarına seslenerek "Korkmayın" mesajı verdiği görüldü.

Akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü sunucu Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastanede vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti. 59 yaşındaki Kalkavan'ın ölümünü meslektaşı Hamdi Alkan duyurdu. Alkan, "Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur" ifadelerini kullandı. Billur Kalkavan'ın vefatından önce Instagram'dan yaptığı son paylaşımı da ortaya çıktı.


SON VİDEOSUNDA KANSER HASTALARINA SESLENMİŞTİ

Vefat haberinin ardından Kalkavan'ın sosyal medyada yaptığı son paylaşımı görenleri hüzünlendirdi. Dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın Instagram hesabından 5 Eylül tarihinde yayınladığı son videosunda kanser hastalarına seslendiği ve ''korkmayın'' dediği duyuldu.

Kalkavan, sosyal medyadan paylaştığı son videosunda ''Yarın tekrar gidiyorum, hastaneye yatacağım. Bir iki işlem daha var yapılacak. Size şimdiden haber vereyim dedim. Bakın şuraya, bir şişlik var ya... Bunun adı port. Bunun üstüne bir iğne koyuyorlar, her şeyi oradan veriyorlar. Bütün ilaçları, vitaminleri oradan veriyorlar. Hastaneye ilk yattığımda kollarım delik deşik olmuştu ve morarmıştı. Bazı kanser hastaları bana yazıp soruyor. 'Çok korkuyorum' diyorlar. Lütfen korkmayın'' ifadelerini kullanmıştı.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber