Hayat Bugün'ün Suzan'ı Hazar Ergüçlü transaparan kıyafetiyle ağızları açıkta bıraktı

Türkiye'de yayın hayatına başlayışının 6'nci yılını kutlayan Netflix'in düzenleciği geceye katılan isimler arasında oyuncu Hazar Ergüçlü de yer aldı. Transparan kıyafetiyle tüm dikkatli bakışları üzerine çeken 30 yaşındaki oyuncu kıyafeti konusunda 49 yaşındaki senarist sevgilisi Onur Ünlü'den cesaret aldığını dile getirdi.

2011 yılında Kuzey Güney dizisi ile televizyon macerası başlayan ve Medcezir dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Hazar Ergüçlü cesur tarzıyla Netflix gecesine damga vurdu. Geceden karelerini 3 milyon takipçili Instagram hesabından da yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü oyuncuya takipçilerinden beğeni üstüne beğeni yağdı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"