Hayal gücünüzün doruklara ulaşacağı birbirinden güzel filmler!

Sinema tutkunlarına bu sefer farklı film türleri ile geldik. İzlerken düşünmenizi sağlayacak ve hayal gücünüzün doruklara ulaşacağı filmleri sizin için bir arada topladık. İşte izlerken zamanı sorgulayacağınız birbirinden güzel filmler...

INTERSTELLAR / YILDIZLARARASI (2014)

IMDb: 8.6/10 

Tükenmekte olan bir dünyada çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Cooper (Matthew McConaughey), çok zeki ve becerikli bir adamdır. Hayattaki tek amacı ise iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır fakat çocuklarından henüz 10 yaşında olan Murph (Jessica Chastain) biraz problemlidir, üstün zekaya da sahiptir.

Geçmişini ve eski dünyayı özleyen Cooper'ın karşısına günün birinde bir teklif gelir fakat bu teklif hem kendi hayatını hem de dünyanın kaderini sonsuza dek değiştirecektir. Bu teklifi daha zorlayıcı yapan şey ise hem insan ırkının hem de dünyanın geleceğinin bu karara bağlı olmasıdır fakat Cooper'ın kızı Murph gelen bu tekliften hiç hoşlanmaz.

Fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!