Hatice'nin katili, 8 yıl sonra başka bir olaya karışınca yakalandı!

Konya'da 8 yıl önce etüt merkezinden evine gitmek için çıktıktan sonra kaybolan, 4 gün sonra da meyve bahçesinde iple boğularak öldürülmüş cansız bedeni bulunan 13 yaşındaki Hatice Çiftçi'nin katili başka bir olaya karışınca yakalandı. Gözaltına alınan Veli K.'den (38) alınan örneklerle, Çiftçi'nin tırnakları ve ipteki doku örneklerinin uyuştuğunun belirlendiği öğrenildi.

Akşehir'de oturan Yıldırım Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Hatice Çiftçi, 21 Aralık 2012 tarihinde kurs için gittiği etüt merkezinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Pide ustası 2 çocuk babası Kayhan ve eşi Pakize Çiftçi, kızlarının akşam eve dönmemesi üzerine polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundu. 

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!