Sivasspor Hatay deplasmanında da kayıp

Yaklaşık 1 ay sonra maça çıkan Atakaş Hatayspor, Süper Lig'İn 7. haftasında Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. İki takım da puanını 8'e yükseltirken, UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Karabağ maçını düşünmeye başladı.

Süper Lig'in 7. haftasında Atakaş Hatayspor ile Demir Grup Sivasspor 1-1 berabere kaldı. UEFA Avrupa Ligi mücadelesi veren ve hafta için evinde Maccabi Tel-Aviv'e 1-2 mağlup olarak 2'de 0 yapan Yiğidolar, koronavirüs krizi nedeniyle iki haftadır maça çıkamayan Akdeniz ekibi karşısında 6. dakikada 1-0 öne geçti. Max Gradel'in golüyle öne geçen Kırmızı-Siyahlılar, 8'de Babajide David Akintola'nın golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi.

DIOUF OFSAYTA TAKILDI

Hatayspor 74'de Mame Diouf'un golüyle öne geçti ancak ofsayt nedeniyle gol sayılmadı. Süper Lig'de 5 maça çıkan Bordo-Beyazlılar bu sonuçla puanını 8 yaptı. Son 4 resmi maçını kazanamayan Rıza Çalımbay'ın takımı da 8 puana yükselirken 5 Kasım'da evinde oynayacağı Karabağ maçını düşünmeye başladı. Ömer Erdoğan'ın Hatayspor'u ise 8. haftada Kayserispor'a konuk olacak.  

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber