Hatayspor ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı Kayserispor maçında 2-1 galip

Hatayspor 5. hafta mücadelesinde Kayserispor'u 2-1'le geçti... Erken bir golle geriye düşen ve ilk yarıyı 0-1 geride tamamlayan Akdeniz ekibi, 2. yarıda geri dönmeyi başardı. Ömer Erdoğan'ın takımı galibiyet serisini 3 maça çıkarırken, Kayserispor Hikmet Karaman'la ilk yenilgisini tattı.

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Hatayspor, erken yediği golle ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı maçı 2-1 kazanarak üst üste 3. galibiyetini aldı. Akdeniz ekibine 3 puanı getiren golleri Mame Biram Diouf ile Ayoub El Kaabi kaydetti.

Teknik direktörlüğü 2. haftada Hikmet Karaman'ı getirdikten sonra tecrübeli çalıştırıcıyla 3 maçta 7 puan toplayan ve kalesinde 1 gol gören Kayserispor, Hatay deplasmanında daha 4. dakikada öne geçti. Geçen hafta Kasımpaşa'ya nefis bir gol atan Sarı-Kırmızılılar'ın Ganalı kaptanı Bernard Mensah, Hatay deplasmanında takımını 0-1 öne geçirdi.

İlk yarıyı 0-1 geride tamamlayan Ömer Erdoğan'ın takımı 52'de tecrübeli golcüsü Mame Biram Diouf'la skoru eşitledi: 1-1. Galibiyet golü ise 71'de yeni transferlerden El Kaabi'den geldi.

Alanyaspor (5-0), Çaykur Rizespor (2-0) ve Kayserispor galibiyetleriyle 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Bordo-Beyazlılar puanını 10 yaptı. Hatayspor 6. haftada Göztepe deplasmanında...

Hikmet Karaman'la ilk yenilgisini tadan Sarı-Kırmızılılar ise 7 puanda kaldı. Kayseri ekibi hafta için Galatasaray'ı ağırlıyor.

Ayoub El Kaabi
Galatasaray yönetiminden derbiye dev prim kararı Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans Çetinkaya, kahvaltılık ve süt ürünlerinde indirimlerini paylaştı!
Sonraki Haber