Hatay’da yapılan 83 metre uzunluğundaki künefe dakikalar içerisinde tükendi

Hatay'ın anavatana katılışının 83’üncü yıldönümü ve 38’inci Hatay Festivali kutlama etkinlikleri çerçevesinde 83 metre uzunluğunda künefe yapıldı. 83 metrelik künefe için 800 kg künefe, 600 kilogram peynir, 400 kilogram tereyağı, 400 kilogram şeker ve 50 kilogram Antep Fıstığı kullanıldı. Kutlama etkinliğine katılan vatandaşlar künefe yemek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Hatay'ın anavatana katılışının 83’üncü yıldönümü ve 38’inci Hatay Festivali kutlama etkinlikleri çerçevesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya EXPO alanında program düzenlendi. Kutlama programında 83 metrelik künefe dakikalar içerisinde tükendi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!