Kaza yerini çekerken başka kazayı da kaydetti

Hatay'da bir otomobilin karıştığı kaza sonrası video çekerek olay yerini görüntüleyen vatandaş, o sırada motosiklet ve otomobilin çarpıştığı anı da kaydetti.

This browser does not support the video element.

Kaza, Hatay'ın İskenderun ilçesi Numune Mahallesinde meydana geldi.

Sürücüsü öğrenilemeyen 21 KD 55 plakalı otomobiliyle kaza yapan bir kişi, cep telefonuyla kazanın olduğu yeri görüntülemeye başladı.

KAZA SONRASINI ÇEKERKEN BAŞKA KAZAYI KAYDETTİ

Kazanın nasıl olduğunu anlattığı sırada aynı kavşakta başka bir kaza meydana geldi. Cep telefonu görüntüsüne yansıyan kazada, 31 F 4064 plakalı otomobil kavşağa yaklaştığı sırada 31 ACE 318 plakalı motosiklete çarpıyor.

Motosiklette bulunan 2 kişi yola savruluyor. Kaza anları ise cep telefonu kamerasıyla şans eseri kaydedildi. Motosikletten savrulan 2 kişinin yardımına diğer kazazedelerin yardım ettiği görülüyor.

(DHA)

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim