Hastane odasında evlenen Yavuz Uygur'dan acı haber!

Geçen yıl lösemi teşhisi konan ve nisan ayı başında tedavi gördüğü hastanede nişanlısı Nilgün Savaş ile evlenen Yavuz Uygur hayatını kaybetti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçen yıl temmuz ayında lösemi teşhisi konan Yavuz Uygur ile nişanlısı Nilgün Savaş’ın nikâhını tedavi gördüğü hastanede nisan ayı başında kıymıştı. Ancak Uygur’dan acı haber geldi. Çalık, geçtiğimiz günlerde hastane odasında nikahını kıydığı Lösemi hastası Yavuz Uygur'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

Çalık, acı haberi “Çok üzgünüm. Geçtiğimiz günlerde hastanede nikahlarını kıydığım, eşine büyük bir aşkla bağlı olan Yavuz Uygur’u maalesef kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, başta eşi olmak üzere ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” mesajıyla paylaştı.

HASTANE ODASINDA 'EVET' DEMİŞLERDİ
Nişanlısı Nilgün Savaş ile eylül ayında evlenmeyi planlarken mayıs ayına nikah günü almaya karar veren Yavuz ve Nilgün çifti, tüm dünyanın ve Türkiye’nin içinde bulunduğu koronavirüs salgınından dolayı evlilik planlarını öne alınca nikahı da hastane odasında gerçekleştirmişlerdi.

Survivor All Star düello gecesi fragmanı yayınlandı! Kim gidecek? Rusya Devlet Başkanı Putin, Çin’de 16 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber