Hastane çalışanına silahlı saldırı düzenlendi

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin eczane bölümünde çalışan G.D., husumetli olduğu 3 kişi tarafından silahla vuruldu. Hastane çalışanı ağır yaralandı.

This browser does not support the video element.

Diyarbakır'da, öğle saatlerinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi eczane odası içerisinde kanlı saldırı gerçekleşti.

Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi, hastanenin eczane bölümünde çalışan G.D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 3 şüpheli, yanlarında getirdikleri silahla G.D.’ye ateş etti.

Kanlar içerisinde kalan G.D.'yi gören arkadaşları Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. G.D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kaçan şüphelilerin kimliğini belirleyen polis, yakalanmaları için çalışma başlattı.

DHA

İstanbul Boğazı köpürüyor! Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar...