Hastalıkla boğuşuyordu... Filiz Akın'ın son sağlık durumuyla ilgili çok önemli gelişme

Yeşilçam'ın 78 yaşındaki usta oyuncusu Filiz Akın, akciğerindeki ağrı nedeniyle 21 Ağustos'ta Bodrum'da hastaneye kaldırılmıştı. Enfeksiyon teşhisi konulan Türk sinemasının usta ismi Filiz Akın, 42 derece ateşle apar topar yoğun bakıma alınmıştı. Günler sonra ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi.

Filiz Akın, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu edildi. Usta oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.


Türk sinemasının usta ismi Filiz Akın, Bodrum'daki evinde rahatsızlandı. Akciğerinde yaşadığı ağrı nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılan Akın'ın vücudunda enfeksiyon tespit edildi. Daha sonra tansiyon ve yüksek ateş şikayetleri olduğunu da belirten Akın, 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Buradaki tedavisinin ardından normal odaya alınan Akın, taburcu edildi.

"İYİLEŞMEDE BİR HIZLANMA VAR"

441 bşin takipçili Instagram hesabından paylaşım yapan Filiz Akın, şu ifadeleri kullandı:

"Bende bu sağlık meleklerininin gayreti ile iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi... O sıcaklarda bir saat süren ve araba tuttuğu için o sıkıntılı duruma girmeden belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi... Gene de şükür. Başta Fatih Çakır olmak üzere Burçak Uzuntaş, Gamze Sarıkaya 'ya çok teşekkür ediyorum. Evde tahlil için kan almaktan tutun da ileri dercede hasta bakımına kadar her türlü hizmeti verebiliyorlar. Kimsenin sağlık sorunu yaşamaması dileğiyle olabildiğince iyi haftasonu diliyorum…"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filizakink (@filizakink)'in paylaştığı bir gönderi


"KORONAVİRÜS KADAR ÖLÜMCÜL"

Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu kadar üst üste gelen yangın ve sel felaketlerindeki acılara yürek dayanmıyor ve hastalanma derecesinde etkileniyor insan' demiştim. Burada, ikinci kere Bodrum'daki hastaneye getirilmişim. Tansiyon tehlikeli derecede düşük, ateş 42. Sepsis'e karşı mücadelede ölümden kıl payı kurtaranlara, koronavirüs kadar ölümcül olan, baştan ayağa kadar iltihapla kişiyi ele geçirerek, yok eden bakteriden daha hızlı bir şekilde tedavi yüklemesi yapan başta Doç. Dr. Bülent Yardımcı, Kardiyolog Dr. Nejat Sönmez'e, yoğun bakım melekleri Banu, Arzum, kritik durumda tedavimi için dikkatle yanımdan neredeyse ayrılmayan Acil Servis hemşirelerine, merak eden, iyileşme dilekleri ve dualarını yollayan sizlere çok teşekkür ederim."

 

Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler belli oldu
Sonraki Haber