Satrançta Türkiye'nin büyük ustası Vahap Şanal oldu

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Hasan Ferit Boysan Türkiye Satranç Şampiyonası bugün oynanan son mücadelelerle tamamlandı. 2019 yılının da şampiyonu Vahap Şanal, bu yılki ilk ve tek yüz yüze şampiyonayı da kazanarak 'büyük usta' unvanını devam ettirdi.

Göynük Mahallesi'nde bulunan bir otelde 10 elit sporcunun katılımıyla Güriş Holding'in desteğiyle Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenen Hasan Ferit Boysan Türkiye Satranç Şampiyonası 10 günün ardından bugün oynanan son mücadelelerle tamamlandı.

16 Mart tarihinde pandemi nedeniyle durdurulan sportif faaliyetlerin ardından Türkiye'de yüz yüze yapılan ilk ulusal satranç şampiyonası özelliğini de taşıyan şampiyonada, 2019'da büyük usta olan 22 yaşındaki Vahap Şanal mücadeleleri kazanarak 2020 yılının da şampiyonu olarak unvanını devam ettirdi.

Pandemi dolayısıyla birçok sağlık önleminin de alındığı şampiyonada ikinciliği Melih Yurtseven, üçüncülüğü ise Cem Kaan Gökerkan aldı. Sporcular mücadelelerin ardından düzenlenen seremoniyle ödüllerini aldı. 

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir! Fransız aktör, cinsel saldırı suçlamalarıyla gözaltına alındı
Sonraki Haber