Harun Kolçak aramızdan ayrılalı tam 1 yıl oldu...

2014 yılında prostat kanseri sebebiyle ameliyat geçiren ve hastalığı yendiğini söyleyen Harun Kolçak'ın 2016'da yeniden rahatsızlanmıştı. Hastalığı dolayısıyla Temmuz 2017'de tekrar tedavi altına alınan sanatçı, müdahaleye rağmen 19 Temmuz 2017'de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Usta sanatçı, ölümünün 1. yıl dönümünde özlemle anılıyor.

Sinema sanatçısı Eşref Kolçak ile Özcan Kolçak'ın oğlu olarak 15 Temmuz 1955’de dünyaya gelen, Saint Benoit Fransız Erkek Lisesi'ndeyken müzik tutkusu ağır bastığı için eğitimine devam etmeyen Harun Kolçak, müzik dünyasına ilk olarak Erkin Koray'ın 1977'deki "Tutku" albümünde bas gitar çalarak adım attı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!