Harry ve Meghan Markle güvenlik kamerasına takıldı!

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, geçtiğimiz ay Londra'daki Commonwealth etkinliğine katılarak kraliyet ailesi üyeliğine veda ettiklerini açıklamışlardı. Yeni hayatlarına başlayan çift bir buçuk ay sonra ilk kez görüntülendi.

Bebekleri Archie'yi de alarak Kanada'nın Vancouver kentinden Los Angeles'a taşıyan Harry ile Meghan, geçen çarşamba günü Los Angeles'ın Batı Hollywood bölgesinde güvenlik kamerasına takıldı.

Görünüşe göre çift, koronavirüsten etkilenen insanlara yardım elini uzattı.

GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞTIKLARI BELİRTİLDİ

Harry ve Meghan, Batı Hollywood bölgesinde dar gelirli insanların yaşadığı apartmanlarda yiyecek dağıtımına çıktı. Çiftin, Project Angel Food adlı bir yardım kuruluşu için gönüllü olarak çalıştığı belirtildi.

BANDANA BAĞLAYIP MASKE TAKTILAR

Her ikisi de beyzbol şapkası takan çiftten Meghan Markle bir koruyucu maske taktı. Prens Harry ise ağız kısmına mavi renkli bir bandana bağladı.

''ÖNCE TANIMADIM''

Çiftin yemek dağıttığı insanlar arasında bulunan 53 yaşındaki Dan Tyrell, ilk anda çiftin kim olduğunu anlamadığı fakat kendilerini tanıttıktan sonra onları tanıdığını anlattı.

LOS ANGELES'A TAŞINDILAR

Meghan Markle'ın kendisine "Buyurun yiyeceğiniz" diyerek paketi uzattığını belirten Tyrell "Bana sağlığımın yerinde olduğunu umduklarını söylediler" diye konuştu.

Çift, mart ayında önceden planlanmış bazı etkinliklere katılmak için Londra'ya geri döndü. Harry ile Meghan'ın aileden resmi ayrılışı ise 31 Mart'ta gerçekleşti. Herkes onların Kanada'ya döndüğünü düşünürken çiftin ABD'nin Los Angeles kentine taşındığı ortaya çıktı.

Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşı öldürüldü Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır?
Sonraki Haber