O sapığın profilinde HDP izleri!

Aydın'da 92 yaşındaki Hanım Pınarlı'yı öldüren ve tecavüz eden Aytu Çetin'in elindeki üç hilal dövmesi sosyal medyada olay oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Twitter hesabından olayla ilgili bir paylaşımda bulundu. Çiçek, söz konusu kişinin sosyal medyada önce HDP ile ilgili, sonra da MHP ile ilgili sayfaları beğenmesine dikkat çekti.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 92 yaşındaki Hanım Pınarlı'yı yalnız yaşadığı evinde boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Aytu Çetin'in dövmesi sosyal medyada çok paylaşıldı. Üç hilal dövmesi üzerinden MHP'ye eleştirilerde bulunuldu.

Sapıklığın, katilliğin bir ideolojisi olmayacağına vurgu yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek ise konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

2015 YILINDA AÇTIĞI SAYFADA HDP SAYFALARINI BEĞENMİŞ

Çiçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Aydın'da 92 yaşındaki yaşlı kadına öldürdükten sonra tecavüz eden Aytu Çetin isimli şerefsiz sapığın 2015 yılında açtığı sayfasında HDP ve Demirtaş sayfaları beğeni olarak tercih edilmiş,2016'da açtığı sayfa ise MHP ve Ülkücü Hareketin sembolleri kullanılmış." dedi.

"ELBETTE SAPIKLIĞIN, KATİLLİĞİN İDEOLOJİSİ OLMAZ"

Tuhaf geçişe dikkat çeken Çiçek, "Elbette sapıklığın, katilliğin bir ideolojisi olmaz. Ama her olayı Ülkücü Harekete saldırmak için kullananlara bu ispat bile yeterlidir." ifadesini kullandı.

Aranan şahıs duvarın içinden çıktı! Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşı öldürüldü
Sonraki Haber