Hangi sınavlar iptal edildi? AÖL, ÖSYM, KPSS sınavları iptal mi?

Hangi sınavlar iptal edildi? AÖL ve KPSS sınavları iptal mi? Koronavirüs tedbirleri gereğince hafta sonlarında sokağa çıkma yasağının gelmesi ve okulların 31 Aralık 2020 tarihine kadar tatil ilan edilmesiyle hangi sınavların iptal edildiği merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığından kabine toplantısı sonrasında alınan kararlar neticesinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullardaki sınavlar hakkında açıklamalarda bulundu. Veliler ve öğrenciler ise okulların 31 Aralık 2020 tarihine kadar ertelenmesi sonrasında sınavların ne olacağını merak etmeye başlamışlardı. Peki, Hangi sınavlar iptal edildi? AÖL ve KPSS sınavları iptal mi? İşte ayrıntılar…

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"