Hangi burç kadını nasıl giyinmeli? Burçlara göre kıyafet önerileri

Astrolojide yükselenler ile beraber Ay, Venüs ve Güneş burcu kadınları kendi nitelikleri ve zevklerine göre nasıl görünmek ve giyinmek konusunda bazen fikir alışverişinde bulunabilirler. Peki, hangi burç kadını nasıl giyinmeyi tercih eder? İşte burçlara göre doğru giyinme önerileri...

Koç burcu kadını

Ateş burçlarının hemen hemen hepsinde olduğu gibi Koç burcu da kişisel tercihlerinde renk zenginliğine sahiptir. Parlak kırmızı renkleri tercih ederek soluk renkleri kesinlikle hazmetmezler. Tarzıyla her zaman müthiş bir özgüven içerisindedirler. Hem kişiliğiyle hem de görüntüsüyle zihinlerde kalıcı iz bırakırlar. Koç burcu kadını trendleri yakından takip ederek alışveriş ve moda konusunda cüretkar ve korkusuzdurlar. Kırmızı, siyah ve beyaz renkler içerisinde büyüleyici görünmekle birlikte deri kıyafetleri de kendilerine çok fazla yakıştırırlar.

Etek doğru bir tercih olmamakla birlikte uzun topuklu ayakkabılar da Koç burcu kadını için kullanışlı değildir. Hızını kesen şeylerden hoşlanmasalar da eğer ki topuklu ayakkabı kullanacaksa ve bunu kendi kişiliği olarak görüyorsa herkesi şaşırtan bir derecede hız ve dengeyle bütün gün ayakta kalabilir. Koç burcu kadını aksesuar olarak da bilhassa taraftarı olduğu takımın logusunun yer aldığı şapka veya bandana kullanmayı sever.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?