Hangi burç kadını nasıl giyinmeli? Burçlara göre kıyafet önerileri

Boğa burcu kadını

Yönetici gezegeni Venüs olan Boğa burcu kadını her zaman sade, pratik, sofistike ve zevkine düşkündür. Etkileyici olan boynunu süslemeyi sevdiğinden dolayı pek çok kolye ve fulara sahiptir. Yapay olmayan değerli takılara sahiptirler. Topraksı pastel renkler ile beraber beyazlar içerisinde ihtişamlıdırlar. Tercihlerinde çoğu zaman kaşmir, yün, ipek, keten ve pamuksu materyalleri kullanırlar. En çok keyif aldıkları ise kadife ceket ve balıkçı yaka bluzlardır.

Likralı kıyafetler içerisinde rahat edemezler. Özel tasarıma sahip pahalı kıyafetler tercihleri olsa da eski giysileri dökülene kadar giymekte ısrarcıdırlar. Kendisi için her zaman mükemmel ayakkabı, çanta, bluz ve pantolon satın alırken asla aceleci davranmaz ve bütün seçenekleri tek tek elden geçirirler. Kozmetiğe, parfümlere ve cilt bakım ürünlerine düşkündürler. Düzenli olarak bakım yaptırmalarının sebebi de ipeksi bir tene sahip olmalarındandır.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!