Hande Yener'den kötü haber! 82 yaşındaki annesini kaybetti...

Ünlü şarkıcı Hande Yener'in acı günü! Annesi Yıldız Özyener 82 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı acı kaybını, sosyal medya hesabından duyurdu. O paylaşımda "Dünyamı kaybettim. Anneciğimi toprağa verdim." ifadeleri yer aldı.

Ünlü şarkıcı Hande Yener, sahne şovları, tarzı, açıklamaları ve ünlü isimlerle olan kavgalarıyla yıllardır popülerliğini koruyor. Ünlü şarkıcı, Yalanın Batsın, Şansın Bol Olsun, Aşkın Ateşi gibi seslendirdiği şarkılarla milyonların beğenisini kazandı.

DÜNYASI BAŞINA YIKILDI

Ünlü şarkıcı, aldığı bir haberle adeta dünyası başına yıkıldı. Ünlü şarkıcının annesi Yıldız Özyener, uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Özyener'in bu sabah yaşamını yitirdiği açıklandı.

"DÜNYAMI KAYBETTİM"

Hande Yener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”

ABD üniversitelerindeki Filistin'e destek protestoları yayılıyor! 3 Mayıs 2024 Cuma hangi kadrolara personel alınacak? 3 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar...
Sonraki Haber