Hande Erçel'e bu kez Burcu Güneş kafayı taktı! Güzel oyuncuya olay sözler! Adeta topa tuttu!

Şarkıcı Burcu Güneş'ten Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncusu Hande Erçel'e olay bir gönderme geldi. Erçel'in sahte takipçilerle algı yaptığını iddia eden şarkıcıya tepkiler geldi.

Hande Erçel'e gün geçmiyor ki bir başka ünlüden gönderme gelmesin. Sen Çal Kapımı dizisinin güzel oyuncusu final yaptıktan sonra tatile çıkan oyuncu, kırmızı mayokinisiyle verdiği pozlarla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Fotoğrafları 3.3 milyon beğeni alan Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız olunca fotoğrafları kaldırmıştı.

SERANAY TAKLİDİ İDDİASI!

Hande Erçel'in ardından Kerem Bürsin'in 2019 yılında ayrıldığı oyuncu Serenay Sarıkaya da aynı renkte bir bikiniyle çekildiği kareleri Instagram hesabından yayınladı. Erçel'in verdiği pozlar 3,3 milyon beğeni alırken, Sarıkaya'nın fotoğrafları ise 338 bin kişi tarafından beğenildi. İkilinin peş peşe gelen paylaşımları fanlarını harekete geçirdi. Sosyal medyada bir kullanıcının, "Hande Erçel, Serenay Sarıkaya'nın taklidi gibi" yorumu tartışma yaratmıştı.

Bu gelişmenin ardından Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmasından rahatsız oldu ve ses getiren fotoğraflarını kaldırdı.

BURCU GÜNEŞ'TEN SAHTE TAKİPÇİ GÖNDERMESİ!,

Şarkıcı Burcu Güneş de sahte takipçi iddiasıyla Hande Erçel'e olay bir gönderme yaptı. Güneş Hande Erçel'i bu sözlerle eleştirdi:

"Madonna, Nicole Kidman ve Kylie Minogue gibi dünya starları bir fotoğraflarına ortalama 200 bin beğeni alırken, ülkemizde fake takipçi ve beğenilerin rakamları ne zaman gerçeğe dönüşecek? Dahası inananlar var. Onları ne yapacağız?" diyerek tartışma yarattı.

On Numara 27 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara 24 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Fatih Terim'in ayrıldığı Panathinaikos kupayı kazandı
Sonraki Haber