Hande Erçel ve Gamze Erçel'den annelerinin ölümünün yıldönümünde duygulandıran paylaşım

Son olarak Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından ekranlardan uzakta bir yaşam süren oyuncu Hande Erçel ve kardeşi Influencer Gamze Erçel, 2019 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden anneleri Aylin Erçel'i sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımla andılar.

Bir dönem oyunculuk yapmış olan şimdiler Influencer olarak yoluna devam eden 29 yaşındaki Gamze Erçel ile kendisinden bir yaş küçük olan oyuncu kardeşi Hande Erçel, sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla anneleri Aylin Erçel'i vefatının ikinci yılında andılar.

Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerinde zirve yapan ünlü oyuncu Hande Erçel’i bir kez daha anne acısı sardı. Kanser tedavisi gördüğü annesi Aylin Erçel’i 10 Ocak 2019 tarihinde hastanede kaybeden Hande Erçel gelen ölüm haberiyle adeta yıkılmıştı.

26,2 milyon takipçili Instagram hesabı üzerinden kaybettiği annesiyle olan bir fotoğrafını paylaşan Erçel, "Bir kelebek öptü boynumu. Çok özledim annecim" notunu ekledi. Oyuncunun bu acı veren paylaşımına kısa zamanda binlerce taziye yorumu geldi.

Gamze Erçel ile annesiyle çekilen fotoğraf karelerine ''Annem 🦋 10.01.2019'' notunu düştü.

 


Hande Erçel, annesini kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamasında, "Konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor. Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum" ifadelerine yer vermişti.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber