Hande Erçel Altın Kelebek'e neden katılmadığını açıkladı!

Geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Yılın En İyi Dizi Çifti ödülünü alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin törene katılmamıştı. Bugün Hande Erçel törene neden katılmadığını açıkladı.

Hande Erçel Etiler'de gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Muhabirlerin "Altın Kelebek'e neden katılmadınız" sorusuna gülerek yanıt verdi. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yılın En İyi Dizi Çifti" ödülünü aldı.

Ödül töreninde gözler Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncularını arasada törene katılmayan Hande ve Kerem çiftinin Altın Kelebek'e neden katılmadığı belli oldu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek