Hande Ataizi ile Dinç Aydoğdu'nun romantik tatili

Kanal D'de ekrana gelen 'Camdaki Kız' dizisinde 'Cana' karakterini canlandıran Hande Ataizi, dizinin sezon finalinin ardından soluğu kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ve Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile 6 yıllık evliliğinden dünyaya gelen oğlu Aslan Leon Harvey ile Bodrum'da almıştı. Ataizi, önceki gün sevgilisi ile Gündoğan'daki bir otelde görüntülendi.

47 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi, spor hocası sevgilisi Dinç Aydoğdu ile önceki gün Bodrum Gündoğan'daki Baia Otel'de objektiflere takıldı. Havuz başında sevgilisi Dinç Aydoğdu'yu öpücüklere boğan Ataizi, beyaz mayosuyla da ilgi odağı oldu.

 Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Öte yandan havuzdan çıkarken birbirlerini havluyla kurulayan aşıkların romantik halleri ise gözlerden kaçmadı.


Geçtiğimiz günlerde yine Bodrum'da görüntülenen Ataizi'ne, sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Aslan Leon da eşlik etti.


Sabah saatlerinde kaldığı otelde görüntülenen güzel oyuncu, arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiflere takıldı. Pareosunu üzerinden çıkarmayan Ataizi, oğlunu güneşten korumak için öğle sıcağı kırıldıktan sonra denize inmesine izin verdi.


SEVGİLİSİNİ YANINDAN AYIRMADI


Akşamüstü bakıcısıyla plaja gelen minik Leon, bir anda neşe kaynağı oldu. Hande Ataizi, Leon bakıcısıyla oyun oynadığı sırada sevgilisi Dinç Aydoğdu'yu yanından ayırmadı.


İskeleden atlamak isteyen ama korkan Aslan Leon'u kimse ikna edemedi. Dinç Aydoğdu ise merdivenlerden suya girerek Leon'a örnek olmaya çalıştı.

Suyun yüksekliğine de bakan Aydoğdu, iskeleye tekrardan çıkıp atlayarak Leon'u cesaretlendirdi. Oğlu ve sevgilisiyle serin sulara kendisini bırakan Hande Ataizi, bikinisiyle tüm bakışları üzerine topladı.



Galatasaray taraftarından derbiye özel hazırlık! Görsel şölen... Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadı mı? Merkez faizde ne karar alacak?
Sonraki Haber