Hamile olduğu iddia edilen Demet Evgar ile Levent Babataş sessiz sedasız evlendi

Son olarak final yapan Alev Alev dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle izleyici karşısına çıkan 41 yaşındaki oyuncu Demet Evgar ile 2016 yılından beri aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile sessiz sedasız evlendi. Bebek bekledikleri iddia edilen çift bugün Demet Evgar'ın Emirgan'daki evinde nikah masasına oturdu. Pandemi nedeniyle çift nikahı aile üyeleri ve yakın arkadaşları arasında yaptı. İşte sürpriz nikahtan ilk kareler...

2016 yılından beri aşk yaşayan Demet Evgar ile Levent Babataş hayatını birleştirdi. İkili bugün gerçekleşen sürpriz nikah töreniyle mutluluğa 'evet' dedi.

3 aylık hamile olduğu iddia edilen ünlü oyuncu Demet Evgar'ın kız bebek beklediği öne sürülmüştü. Demet Evgar ile sevgilisi Levent Babataş bugün öğleden sonra nikah masasına oturdu. Nikah ünlü oyuncunun Emrigan'daki evinde kıyıldı.

SADE BİR TÖRENLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

Ünlü oyuncu Demet Evgar ile Levent Babataş'ın nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı.

Evde sade bir törenle kıyılan nikaha katılan isimler arasında oyuncu Gülcan Arslan ve ünlü spor insanı Mustafa Denizli de vardı.







Alkol masasında küçük kız çocuğunu dakikalarca oynattılar Fenomen Reynmen, sevgilisine evlilik teklifi etti CHP'li belediyede onlarca kişi işten çıkarıldı
Sonraki Haber