Hamile karacayı öldürüp derisini yüzerken yakalandılar

Bartın'ın Ulus ilçesinde kaçak avcılar hamile bir karacayı öldürdü. Ağaca astıkları karacanın derisini yüzmeye başlayan 5 kaçak avcı, suçüstü yakalandı. 5 avcıya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 bin lira para cezası kesildi.

This browser does not support the video element.

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kalecik köyü Karabuğar mevkisinde 5 kişinin kaçak avlandığı ihbarı üzerine Bartın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri hızla bölgeye gitti.

Yapılan aramalarda kaçak ve belgesiz avlanan 5 kişi vurdukları karacanın derisini yüzerken suçüstü yakalandı.

Karacayı tüfekle vurduktan sonra ağaca asarak, derisini yüzmeye çalışan 5 kişinin avda kullandığı 4 tüfek ile 2 bıçak müsadere altına alındı.

Ekiplerin yaptıkları incelemede, karacanın hamile olduğu ve ikiz yavrusunun da anneyle birlikte öldüğü tespit edildi.

Kaçak avlanan 5 kişiye ‘Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefetten toplam 40 bin lira, koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle de toplam 30 bin lira idari para cezası uygulandı.

79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir