Haluk Bilginer hastaneden taburcu oldu

Dün akşam 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde tansiyonu düşerek fenalaşan usta oyuncu Haluk Bilginer apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerini endişelendiren Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 68 yaşındaki oyuncu ambulansla kaldırıldığı hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

Haluk Bilginer sevenlerini korkuttu. 68 yaşındaki usta oyuncu dün akşam saatlerinde Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Kundakçı' isimli oyunun ikinci perdesinde birden fenalaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bilginer'in tansiyon problemi yaşadığı öğrenildi.

 GECE SAATLERİNDE HASTANEDEN TABURCU OLDU


Son sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Haluk Bilginer'den güzel haber geldi. Habertürk'te yer alan habere göre; Bilginer’in yapılan testler sonrasında gece saatlerinde taburcu olduğu açıklandı. Oyuncu, kendini iyi hisseder ve doktorundan onay alırsa bu akşamki oyunu için yeniden sahneye çıkacak.

İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı Ali Koç Jose Mourinho ile görüşme kararı aldı! Bir araya gelecekler Diyanet, Audi A8 makam aracının iade edildiğini duyurdu!
Sonraki Haber