Halkı savaşta inim inim inlerken gününü gün ediyor! Ukrayna ordusu sözcüsünün eğlence görüntüleri büyük tepki topladı!

Ukrayna Sınır Muhafızları Güney Bölge Departmanı basın sekreteri Yüzbaşı Ivanna Platovska, gerçek bir Ukraynalı sınır muhafız subayının savaş sırasında yapması gerektiği gibi, Yeni Yılı Paris'te karşıladı. Halkı savaşta inim inim inlerken Platovska'nın partilerde gününün gün etmesi büyük tepki yarattı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Ukrayna ordusunun sözcülerinden biri olan Yüzbaşı Ivanna Platovska'nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler büyük tartışma yarattı. 

YERDEN YERE VURDULAR

Halkı savaşta inim inim inlerken 2023 yılını Paris'te karşılayan Ivanna Platovska'nın bir gece kulübünde çılgınlar gibi eğlendiği görülüyor.

Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerden dolayı birçok Ukraynalı Platovska'yı yerden yere vurdu.

"BU NE REZALET, GÖREVDEN ALINMALI"

Ukrayna vatandaşları, "Ülke savaşta, Ivanna ise Batı'dan gelen yardımlarla gününü gün ediyor. Bu ne rezalet?" dedi, Ivanna Platovska'nın görevden alınmasını talep etti.

ÜLKENİN DURUMU İÇLER ACISI

Savaş ve Rus saldırıları sebebiyle büyük bir yıkıma uğrayan Ukrayna, zararın milyarları aştığını ve yeniden inşa için en az 1 trilyon dolar gerektiğini söyledi. Ukrayna'nın savaş boyunca 100 bin askeri ve 30 bin sivili hayatını kaybetti. Milyonlara insan evini terk etti, 7 milyon Ukraynalı Batı'da ve Rusya'da mülteci konumuna düştü.

İşte sosyal medyada Ivanna Platovska'ya gelen tepkilerden bazıları:

21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Meclis'te 'Kobani' tartışması yaşandı 22 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı
Sonraki Haber