Halkalı'da büyük yangın: Güçlükle söndürüldü

İstanbul Halkalı'da bir geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen sebeple büyük bir yangın meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, yangında dumanların kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Yangın itfaiyenin uzun süren müdahalesi sonucunda söndürüldü.

İstanbul Halkalı, Dereboyu Caddesi'nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir yangın meydana geldi. Yangının meydana geldiği tesiste, içerde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

DUMANLAR KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLDÜ

Yangın sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumanların kilometrelerce uzaktan görüldüğü yangında ölü veya yaralı olmadığı bilgisine ulaşıldı. 

 

Çok sayıda itfaiye ekibinin katıldığı söndürme çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Saatler süren mücadelenin ardından yangın soğutma çalışmalarının da bitmesi ile tamamen söndürüldü. 

Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Teknik heyet oynatmak istemiyor
Sonraki Haber