Halk TV'den ayrılan Gökmen Karadağ ve Salim Şen'in yeni adresi belli oldu!

Halk TV'den olaylı bir şekilde ayrılan sunucu Gökmen Karadağ ile Salim Şen yeni bir kanal ile anlaşmaya vardı.

İsmail Küçükkaya'nın FOX'tan ayrılıp Halk TV'ye geçmesinin ardından yaşanan istifa depremi gündemi sarsmıştı. 

Halk TV'den ayrılan Gökmen Karadağ ve Salim Şen TELE 1 ile anlaştı.

Edinilen bilgilere göre Gökmen Karadağ prime time programları yapacak. Salim Şen de Halk TV'de olduğu gibi daimi konuk olacak.

GÖKMEN KARADAĞ SOSYAL MEDYADAN DA AÇIKLADI

Gökmen Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Salim Şen'i de etiketleyerek "Açıkça yola Tele1’de @tele1comtr devam ediyor. Yakında başlıyoruz. Var mısınız @Saliimsen Bey?" ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

Halk TV’ye İsmail Küçükkaya’nın transferinden sonra kanal içinde huzursuzluk başlamıştı. Yaşananlardan sonra rahatsızlığını belli eden Gökmen Karadağ, Halk TV’deki işinden istifa etmişti.

Kanalın patronu Cafer Mahiroğlu’nun bizzat Gökmen Karadağ’ın yanına giderek ikna etmeye çabaladığını ancak başarılı olamadığını öğrenilmişti. Karadağ’ın ardından Halk TV’deki yaprak dökümü devam etti. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ve daimi konuk Salim Şen Halk TV’ye veda etti. Suat Toktaş neden ayrıldığına ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Ancak Salim Şen, canlı yayında İsmail Küçükkaya’nın varlığından duyduğu rahatsızlığı belli etmişti.

Türkiye'nin gönderdiği insani yardım gemisi Mısır'a ulaştı Galatasaray'a para yağacak! Tamı tamına 75 milyon euroluk gelir İsrail'e bir darbe de oradan geldi
Sonraki Haber