Halk TV'de skandal yayın! İzlenme uğruna bunu da yaptılar...

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerden en çok çocuklar etkilenirken Halk TV skandal bir yayına imza attı. 2. sınıf öğrencisi depremzede bir çocuğun Halk TV ekranlarında konuştuğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem 11 ilimizde yıkıcı hasarlara neden olmuş ve on binlerce insanımız hayatını kaybetmişti.

Depremden en çok etkilenen isimler de çocuklar oldu. Daha küçük yaşlarında gördükleri manzara karşısında travma yaşayan çocuklar için devlet elini uzattı ve psiko-sosyal destek ekipleri bölgeye gönderildi.

Özellikle çocuklara hassas davranılması gereken bu dönemde CHP yandaşı Halk TV'de yapılan bir yayın ise tepki çekti.

KÜÇÜK ÇOCUĞA TRAVMA YAŞATTILAR

Halk TV'de yayınlanan programa çıkartılan küçük bir depremzede çocuğa yaşadıkları anlattırılınca çocuk gözyaşlarına boğuldu.

Çocuğun bu zor anlarında Halk TV reyting uğruna yayına duygusal müzik ekleyerek tepki çekti.

ENVER AYSEVER'DEN TEPKİ

Gazeteci Enver Aysever sosyal medya hesabından bu anları paylaşarak tepki gösterdi. Yaptığı paylaşımda "Bu şerefsizlik değil de nedir?" diyen Aysever şu ifadeleri kullandı: "Alçaklar sırf izlenme için her şeyi yaparsınız siz!

Bunu yandaşlar yapsa ağzınıza geleni söylersiniz, susacak mısınız Serhan'ın rezilliğine!!! Başardınız, merkez medya oldunuz!!!"

Dolandırıcılara ve kara para aklayanlara 11 ilde operasyon! Meteorolojiden İzmir için fırtına ve toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden Ankara için fırtına uyarısı!
Sonraki Haber