Halk TV'de CHP Grup Başkanvekili Günaydın ve yorumcular birbirine girdi

CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'deki programda yorumcular ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın birbirine girdi. İşte o anlar ve yaşanan ilginç diyalog...

Genel seçimler sonrası 38'inci Olağan Kurultay'da genel başkan değiştiren CHP yerel seçimler öncesi ciddi krizler yaşıyor. Yeni Genel Başkan Özgür Özel'in onay verdiği belediye başkan adayları eleştiriler alırken eski partililer tek tek istifa ediyor. 

Bu kaos bu kez de CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'de kendini gösterdi. Şule Aydın, Timur Soykan ve Barış Pehlivan'ın programında gerginlik üst seviyeye çıktı. Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi konusu konuşulurken yayına bağlanan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ile Şule Aydın ve Barış Pehlivan'ın diyaloğu sosyal medyada çok konuşuldu. 

"CHP SİZCE NE YAPTI?"

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Şule Aydın ve Barış Pehlivan arasında geçen diyalog şöyle:

Günaydın: CHP sizce ne yaptı bu krizin başından beri? Bir gazeteci olarak sizin saptamanız ne? 

Aydın :  Mesela sokağa çıkamadı Gökhan Bey yapmadığını konuşmak daha önemli sanki.

Günaydın: Yaptıklarını konuşmamak mı gerekiyor?

Aydın : Elbette yaptıklarını konuşalım ama benimle sizin polemiğinizin dışında

Günaydın: CHP'ye laf etmenin dayanılmaz hafifliği denilen bir şey var

Pehlivan: Çok büyük haksızlık. Bu ekrandaki herkes 22 yıldır iktidarın tüm pisliklerini tüm hukuksuzluklarını yazdığı söylediği açıkladığı için bedel ödemiş insanlar siz bu insanlara CHP'ye laf etmenin kolaycılığı gibi bir ithamda bulunamazsınız.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber