Halk TV'de tepki çeken çıkış: Dağa çıkanların aileleri aranmamalı

Halk TV canlı yayınında konuklar arasında yer alan Ayşen Şahin'in "18 yaşını doldurmuş bir kimse reşittir, dağa bile çıksa devlet ailesini aramamalı" sözleri büyük tepki çekti. Şahin'in sözlerine canlı yayına katılan kimseden bir tepki gelmemesi ise dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

Halk TV canlı yayınında konuk olan iletişimci yazar Ayşen Şahin'in skandal sözleri dikkat çekti. Şahin, terör örgütü PKK'ya katılanların ailelerine ulaşılarak çocuklarının teslim olması için görüşme yapılması uygulamasının "insan haklarına aykırı olduğunu" savundu.

Şahin, "18 yaşını doldurmuş bir kimse reşittir, dağa bile çıksa devlet ailesini aramamalı. Bu, devlet adına gizli bir tehdittir" dedi.

DİĞER KONUKLARDAN İTİRAZ GELMEDİ

Şahin'in sözlerine programın sunucusundan ya da diğer konuklardan bir itiraz gelmemesi ise dikkat çekti.

Ayşen Şahin'in katıldığı canlı yayında CHP'li Enis Berberoğlu da bulunuyordu.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?