Halk TV sunucusu Fatih Ertürk'ün zor anları

Halk TV sunucusu Fatih Ertürk, canlı yayında annesinin vefat ettiği haberini aldı. Gözyaşlarına güçlükle hakim olan Ertürk konuklarına teşekkür ederek yayını sona erdirdi.

This browser does not support the video element.

Fatih Ertürk konulları ile gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptığı yayın sırasında annesinin hayatını kaybettiği haberini aldı.

Duygu dolu anlar yaşan Ertürk, "Aslında tabi ayın devam edecek ama ben öbür kısmında yokum çünkü annemi kaybettim. İyi akşamlar" diyerek yayını sonlandırdı. Ertürk'ün gözyaşlarına zor hakim olduğu görüldü.

Ertürk'ün ardından yayını devralan sunucu ise, "Normalde bu dilim sayın Fatih Ertürk'ün yayın saati ancak üzücü bir haber aldı kendisi, annesini kaybetti. O yüzden yayını ben devraldım kendisinden" dedi.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle