Halil Dervişoğlu'nun bağlama performansı

Galatasaray'ın devre arasında İngiliz ekibi Brentford'dan kiraladığı milli forvet Halil İbrahim Dervişoğlu, bağlama performansıyla kulakların pasını sildi.

This browser does not support the video element.

Genç futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu'nun Instagram hikayelerinde paylaştığı görüntü kısa sürede sosyal medyaya yayıldı. Hem çalıp hem söyleyen Halil Dervişoğlu'nun sesinin de güzel olması dikkat çekti. Genç futbolcu İbrahim Tatlıses'in de söylediği

"Tabip sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere koyanı getir Kabul etmem bir gün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir saçlarını yol getir" türküsünü çalıp söylüyor.

Galatasaray taraftarları, Fatih Terim'in çok tuttuğu ismin tapusunun alınmasını istiyor. Henry Onyekuru'dan vazgeçen Sarı-Kırmızılılar, Halil için girişimlerini sürdürüyor.

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!