Hala gizemini koruyan yaşanmış olaylar!

Dünyada meydana gelen birçok olay, gelişme, oluşum bizi hayretlere düşürebiliyor. “Yok artık!”, diye hayrete düşeceğimiz ne olduğu anlaşılamamış ve çözülememiş birçok olay gerçekleşiyor. İnsan mantığıyla açıklanamayan bu tüyler ürperten yaşanmış olaylar dünyada hemen her gün karşılaşılan, cevapsız sorulara neden olan olaylar, bilimin gelişmesine de katkı da bulunuyor.

Dünyada meydana gelen birçok olay, gelişme, oluşum bizi hayretlere düşürebiliyor. “Yok artık!”, diye hayrete düşeceğimiz ne olduğu anlaşılamamış ve çözülememiş birçok olay gerçekleşiyor. İnsan mantığıyla açıklanamayan bu tüyler ürperten yaşanmış olaylar dünyada hemen her gün karşılaşılan, cevapsız sorulara neden olan olaylar, bilimin gelişmesine de katkı da bulunuyor. GEF – Konuşan Yaratık 1931 yılının Eylül ayında Yahudi bir aile olan, James, Margaret ve kızları Voirrey çiftliklerinden devamlı olarak kazı sesleri duymaya başlamışlar. Sonrasında ise görünmeyen yaratık farklı sesler çıkarmaya başlamış ve bir bebek gibi ağlamaya, bir hayvan gibi kükremeye, bir köpek gibi havlamaya başlamış. Daha sonra da bu yaratığın konuşmaya başladığı iddia edilmiş. Kendini GEF olarak tanıtan hayvanın, bir firavun faresi olduğunu söylemiş. Söylentilere göre bu GEF, 1852 yılında Yeni Delphi’de dünyaya gelmiş. Küçük kız Voirrey’nin söylediğine göre GEF, küçük bir fareye benziyormuş ama çok akıllıymış. Voirrey bu yaratığı yanına almış ama ne olduğu hiçbir zaman anlaşılamamış ve 2005 yılında da ölmüş.

Tükenmişlik sendromu nedir? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Uçakta korku dolu anlar! Pendik’te korkunç saldırı: Kafede oturan kişiyi öldürüp kaçtı