Hakemler beceremedi: VAR için pilotlardan yardım istendi

British Airways'in uçak pilotları, Premier Lig'in VAR kaosuna yardım etmek için göreve çağırıldı. Pilotlar, hakemlere VAR iletişimi sırasında günlük konuşmalarından kurtulup iletişimde daha net olmaları için yardım edecek.

Premier League'de, bu sezon yaşanan bir dizi olayın ardından, VAR yetkililerinin hatalarını ortadan kaldırmak için iletişimlerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla British Airways pilotlarının yardımına başvurulduğu bildirildi.

Liverpoollu Luis Diaz, Eylül ayında Tottenham'a attığı golün, VAR yetkilisi Darren England'ın yanlışlıkla golün sahada verildiğini düşünmesi ve saha hakemine kararına uymasını söylemesi üzerine yanlışlıkla ofsayt nedeniyle reddedildi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü