Hakan Ural, Emine Erdoğan'a yönelik hakaretlere isyan etti: Bazen Cinnet geçirecek gibi oluyorum

Oyuncu ve TV yorumcusu Hakan Ural, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlara isyan etti.

This browser does not support the video element.

Emine Erdoğan'ın sıkıntı yaşayan insanlara moral vermek için bölgeye gittiğine dikkat çeken Ural, "Çok mu fanatiksin? Hakaret etme razıyız" ifadelerini kullandı.

Kanal D'de yorumcu olarak bulunduğu programda açıklamalar yapan Hakan Ural şu ifadeleri kullandı:

"Dün sosyal medyada Emine Erdoğan etiketi açılmış. Edilmedik hakaret, edilmedik fütursuz cümle yok. Dedim acaba ne olmuş olabilir? Sel felaketinin yaşandığı Bozkurt'a ziyarette bulunmuş, insanlara moral vermiş. Hakikatten bazen cinnet geçirecek gibi oluyorum.

Cumhurbaşkanı'nın eşi oraya gitmiş, insanlara moral vermiş, başka ne olacak? Bu arada devletimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve vatandaşlarımız dahil...Orada akılalmaz bir afet yaşandı... Dünya rekoru denilebilecek bir şekilde o yıkımın karşısında bir muvaffakiyet gerçekleşti. Orada başta devletimiz olmak üzere emeği geçen kim varsa Allah bin kere razı olsun.

Cumhurbaşkanımızın eşi oradaki sıkıntılarla ilgili halkına moral olsun diye gidiyor. Çok mu fanatiksin? Hakaret etme razıyız. Bize ne oldu ya? Birisi rahmetli oldu, 'Allah rahmet eylesin' denir. Ateşi bol olsun diyorlar ya! Arkadaş, çıldırmışlar yani. Bunlar azmış!

Diyorum ki, 'Hakan boşver'; veremiyorum. Bu ülkeyi seviyorum, Bu insanları seviyorum, bu ülkeye olan aidiyetimden mütevellit, yapımla da özdeş fikirlerim var; kabullenemiyorum kardeşim."

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! Sinan Ateş cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! "Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanalları açık"