Hakan Can, Fatih Terim ayrılığını yorumladı... "Proje başarısız oldu, kulaklarını kapamıştı son döneminde"

Gazeteci Hakan Can, Galatasaray & Fatih Terim ayrılığını SuperHaber YouTube kanalında yorumluyor. Yönetimin sabrını taşıran gelişmeler nelerdi? Bazı futbolcuların menajerinin değiştirilmesi konusunda baskı mı vardı? Sarı-Kırmızılı taraftarların merak ettiği sorular ve ayrılığın perde arkasındaki gelişmeler...

Galatasaray'ın sezon başından beri sık sık dile getirdiği "proje" konusunu eleştiren Hakan Can'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Ne projesiymiş abi? Proje proje diye anlatıp genç oyuncu transfer etmek projeyse, proje başarısız oldu. Maradona'yı ben 17 yaşındayken Arjantin Milli Takımı'nda Gentile'den tekme yerken izlemiştim. Genç oyuncu 16 yaşında Galatasaray forması giyen Emre Belözoğlu'ydu. Dün akşam Rize'de döktüren Beşiktaş'ın 17 yaşındaki yıldız adayı Emirhan İlkhan'dı. Trabzonspor'da altyapıdan gözü kapalı bir sürü oyuncu sayarız."

"Sergen Yalçın geçen sezon altyapıdan iki oyuncuyu A Takım'a çıkardı. Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz şampiyonluk gördü. Bu sezon da Serdar Saatçı ile Emirhan çıktı. Proje budur!"

İÇLERİ ACIYOR AMA DOĞRU KARAR

"Arda'yı tekrar getiren hoca Terim.. Muslera ile Arda yokken kaptan kim olacak? İki senelik futbolcu kaptan olarak çıkıyor sahaya... "Ben yaparım" diyor. Daha önce bu şekilde başarılı oldu, yine olacağını sanıyor. Olmaz hocam!"

"Fatih hoca son iki sezonda Avrupa'da en az koşan takımlarından biri çıkmıştı. Takımın fiziksel kalitesinin düşük olduğu görülüyordu. Denizlispor maçından sonra dünyanın en iyi kondisyonerlerinden birini getirdi."

"Kulaklarını kapamıştı son döneminde... Oyuncular kötü, medya kötü... Olmaz ki hocam böyle."

"Fatih Terim'i seven çok insan çok üzüldü. Bir yandan içleri acıyor, efsaneleri, böyle bitmemeliydi. Bir yandan da doğru karar diyorlar"

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber