Hainler bir çocuğu daha hayattan kopardı

Afrin'de PKK/YPG'li teröristler tarafından atılan roketlerle 2 kişi yaralandı, 1 çocuk hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırı anına ilişkin görüntülere yer verdi.

This browser does not support the video element.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı bölgesindeki Afrin'de, PKK/YPG'li teröristler tarafından top ve roketlerle yapılan 8 atışın ardından 2 kişinin yaralandığını, 1 çocuğun da yaşamını yitirdiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terör örgütü PKK/YPG, yine tarlada çalışan masum sivilleri hedef aldı. Zeytin Dalı bölgesi Afrin'de tarlaların bulunduğu bölüme 8 top mermisi ve roket atan teröristler, anne ve çocuğu ile bir köylüyü yaraladı. Yaralı çocuk kurtarılamazken, bölgedeki terör hedefleri ateş altına alındı."

Paylaşımda, top mermileri ve roketlerin düştüğü ana ilişkin görüntülere de yer verildi.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!