Haftanın en çok dinlenen şarkıları... İşte Top 10 listesi (22 Ocak - 29 Ocak)

Kral Müzik'in yayınladığı listelere göre Ocak ayının üçüncü haftasında (22 Ocak - 29 Ocak) Kral TV'de, ulusal radyolarda, YouTube'da ve dijital platformlarda en çok dinlenen şarkılar ve izlenen klipler belli oldu. İlk iki haftada tüm listelerde birinci olan hangi isim üçüncü haftada da birinciliğini korudu? İşte bu haftanın 'Kral Liste'si ve tüm platformlarda en çok izlenen klip ile en çok dinlenen şarkılar... SuperHaber farkıyla sizler için derledik.

6 farklı listeye göre belirlenen, bu haftanın en çok dinlenen 10 şarkısı ve en çok izlenen 10 klibi Kral Müzik tarafından açıklandı.

Kral Liste'de 2 haftadır Edis'in 'Arıyorum' şarkısı ilk sırada yer alırken bu hafta da kural bozmadı. Edis, 'Arıyorum' şarkısıyla, Kral Liste, Ulusal Radyolar, YouTube'da en çok izlenen ilk 10 listesinde yine 1'nci oldu. Dijital Platformlar İlk 10 listesinde ise 2'nci sıraya geriledi.

- Edis bu hafta 1'nciliği Dijital platformlar listesinde Burak Bulut & Ebru Yaşar & Kurtuluş Kuş'un 'İçime Ata Ata' şarkısına kaptırdı. 

- Melek Mosso'nun 'Hayatım Kaymış' şarkısı ise Kral Listede üç haftadır 2'nci sırada yer alıyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!