Hafta sonu kısıtlamaları o illerde kalkıyor!

Türkiye koronavirüs salgınını en iyi yöneten ülkeler arasında. Alınan tedbirler, kısıtlama kararları ve kişisel önlemlere rağmen vaka sayıları 9 binler civarında. Türkiye'nin gündeminde ise normalleşme adımları, yüz yüze eğitime geçiş, kafe ve restoranların açılması bulunuyor. Bu konular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün toplanacak Kabine’nin ana gündemini oluşturuyor. Kısıtlamaları esnetme, kaldırma ya da yeni tedbirler alma noktasında önemli kararlar alınacak.

Kademeli normalleşme yolunda bugün Ankara'da kritik bir toplantı yapılacak.

Bakanlar kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bugün Külliye'de toplanıyor.

Koronavirüs salgınına ilişkin normalleşme adımlarıyla ilgili yol haritası bu toplantıda netleşecek.

Toptan bir normalleşme beklentisi yok. Ama iller bazında kısmi normalleşme, tedbirlerde esnetme yoluna gidileceği ise güçlü bir beklenti. 

Bilim Kurulu’nca belirlenen vaka sayıları, aşı oranları gibi kriterlere göre 4 farklı gruba ayrılan illerin normalleşme takvimi ele alınacak. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı