Hadise'den boşanan Mehmet Dinçerler, Kuveytli güzelle yakalandı

Ünlü popçu Hadise ile 5 aylık evliliğini 30 Eylül'de sonlandıran iş insanı Mehmet Dinçerler hızlı çıktı! Henüz günler önce evliliğini bitiren ünlü iş adamı, Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain ile sarmaş dolaş görüntülendi. Mehmet Dinçerler'in ortaya çıkan bu görüntüleri ''Hadise'yi çabuk unutttu'' dedirtti.

Hadise ile 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler'in evliliği kısa sürmüştü. İkili 30 Eylül günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşanmıştı. Evliliğini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Mehmet Dinçerler'in mutsuzluğu kısa sürdü. Büyük bir aşkla evlendiği Hadise'den Ayrıldıktan kısa bir süre sonra Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!