Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlendiğini konserinde ilan etti

Ünlü popçu Hadise'nin iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu iddia edilmişti. Kıbrıs'ta sahne alan Hadise'den evlilik itirafı geldi. Konserinde 'Prenses' şarkısını seslendiren Hadise, ''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama ilk defa evlendikten sonra seslendireceğim'' ifadelerini kullandı.

Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, nişanlısı Mehmet Dinçerler ile evlendiğini açıkladı. Hadise konserinde "Eşim bana prensesler gibi değil kraliçeler gibi bakıyor" ve "Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama ilk defa evlendikten sonra seslendireceğim" açıklamarını yaptı.


Hit olmuş parçalarından Prenses'i seslendiren Hadise, şarkısını söylemeden önce şunları söyledi:


''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. 'Prenses' şarkımda şöyle bir şey söylüyorum: Prensesler gibiydim baba evinde... Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için... Beni bu kadar güzel sevdiği için... Hep yanımda olduğu için...''

Hadise (36) ile Mehmet Dinçerler (33) 15 Mart'ta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hadise'nin 3 milyon 133 bin 280 TL’lik evlenme teklifi yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise sır gibi sakladığı nişan töreninden karelerini konserinde ilk kez hayranlarıyla paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde imam nikahı yaptıkları konuşulan çift evlendi. Düğünlerini Avrupa'da yapacağı konuşulan ikili Çırağan Sarayı'nda birbirlerine 'evet' dedi.



Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber