Sosyal medya bu atışmayı konuşuyor! Hadise ''Bebeleri pistten alalım'' deyince Ece Seçkin'den olay yanıt geldi

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser veren Hadise ve Ece Seçkin'in atışması sosyal medyanın gündemine oturdu. Hadise öyle bir paylaşım yaptı ki Ece Seçkin'den jet hızında yanıt geldi.

Türk Pop Müziği'nin sevilen isimlerinden Hadise ile Ece Seçkin Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda farklı günlerde konser verdi. Hadise konser pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu fakat paylaşımının altına düştüğü not iki ünlü şarkıcı arasındaki tartışmanın fitilini ateşledi.

HADİSE'NİN PAYLAŞIMI OLAY OLDU! ECE SEÇKİN KAYITSIZ KALAMADI

Hadise konser pozlarını paylaşırken ''Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım?" yazdı. Bunu gören Ece Seçkin Hadise'ye öyle bir gönderme yaptı ki sosyal medya kullanıcılar iki ünlü şarkıcının tartışmasını ağzı açık bir şekilde izledi.

ECE SEÇKİN VERDİĞİ YANITLA GÜNDEM OLDU!

Sahnedeki dans şovuyla dikkat çeken Ece Seçkin, konser pozlarını paylaşırken ''Ezhel de 'Bebeler her b.ku biliyolar, boşuna yapıcan bize lolo" diyerek yanıtlamıştı" notunu düşerek Hadise'ye cevap verdi. İki ünlü şarkıcının atışması gündem oldu.

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi
Sonraki Haber