Hacı Sabancı'nın konuşma tarzı sosyal medyada gündem oldu! Yorum üstüne yorum yağdı

Alem Dergisi'nin Bodrum'da düzenlendiği 'ALEM art weekend' etkinliğinde sanatseverler bir araya geldi. Etkinlikte, cemiyet hayatının ünlü çifti Ömer ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, Hacı Sabancı ve gelinleri Nazlı Kayı Sabancı da boy gösterdi. Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı'nın etkinlikle ilgili yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Sanatseverler bu hafta sonu Bodrum'da gerçekleşen 'ALEM Art Weekend' etkinliğinde buluştu. Etkinliğe Hacı Sabancı geçtiğimiz yıl Ekim ayında hayatını birleştirdiği eşi Nazı Kayı Sabancı ve kardeşi Hakan Sabancı ile birlikte katıldı.


Etkinlikle ilgili konuşan Hacı Sabancı'nın sosyal medyada paylaşılan görüntüsü gündem oldu. Sosyetik iş adamının konuşma tarzına yorum yağdı. Hacı Sabancı'nın ''Alem'i tebrik ediyoruz. Bu her sene artık gelenekselleştirdiği art weekend için. Burada sanatseverler ve sanatçılar bir araya geliyor. Bizim için de güzel bir hafta sonu oldu. Teşekkür ediyoruz.'' şeklinde yaptığı kısa konuşmayı dinleyenler anlamakta güçlük çekti. Sabancı'nın konuşması kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu. 


KONUŞMA TARZI YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Hacı Sabancı'nın konuşması için Instagram'da 'Ailece diksiyon dersi almalılar', 'Hacı neden böyle konuşuyor', 'Hiç konuşmasa daha iyi', 'Anlayan var mı', 'Konuşurken biraz zorlamış kendini gibi', 'Alkol fazla kaçmış', 'Şişede durduğu gibi diksiyonda durmuyor', 'Ses tonu ve konuşma şekli eğitim ister', 'Ses tonu rezalet', 'Heyecan yaptı herhalde', 'O ses Hacı'nın mı?', 'Hacı Sabancı'yı tercüme edecek insan var mı', 'İki cümleyi bir araya getiremiyor ama sanat etkinliğine katılıyor', 'Parayla kaliteli duruşu satın alamıyorsun', 'Bence sarhoşluktan konuşamıyor' yorumları yapıldı. Kaynak: SuperHaber / Merve BARUT

Alina Boz'dan 'Galatasaray'a küfür' açıklaması! "Açıkça belli" Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki!