Güzellik merkezi kurşunlanan Ece Ronay'dan ilk açıklama geldi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlandı. Ece Ronay saldırı sonrası ilk açıklamasını yaptı. Eski eşi Mehmet Bilir'in oto galerisine düzenlenen saldırıyla ilgili de konuşan Ronay, ''Yaptığım paylaşım asla hedef göstermek amaçlı değil. Benim paylaşımım hedef göstermiş gibi yapılan haberleri ise üzüntü ile okuyorum.'' dedi.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, dün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Olay, sabaha karşı Osmanyılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. İş yerinin camları kırılırken, ihbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Polis, şüpheli ya da şüpheli yakalamak için çalışma başlattı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!