Güzellik kraliçesinin George Floyd yorumu olay oldu

ABD'nin Minnesota kentinde, polisin boynuna bastırması sonucu yaşamını kaybeden siyahi George Floyd'un ölümü sadece ülke çapında değil tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Bir güzellik kraliçesinin yaptığı yorum, olayları tekrar gündeme getirdi.

ABD'nin Minnesota kentinde, polisin boynuna bastırması sonucu hayatanı kaybeden siyahi George Floyd'un ölümü sadece ülke çapında değil tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Aradan yaklaşık iki ay geçse de olayın yankıları sürüyor. Bu kez bir güzellik kraçilesi yaptığı yorumla olayları tekrar gündeme getirdi.

25 Mayıs'ta dolandırıcılık şüphesiyle Minneapolis’te polisler tarafından gözaltına alınırken, Derek Chuavin adlı polisin uzun süre ensesine diziyle basması sonucu hayatını kaybeden 46 yaşındaki Floyd, Amerika'da polis şiddetine karşı tepkilerin sembolü haline gelmişti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!