Gupse Özay belirginleşen karnıyla ilk pozunu verdi

Oynadığı dizi ve filmlerle çok konuşulan ünlü oyuncu Gupse Özay meslektaşı ve set arkadaşı Barış Arduç ile iki yıl önce nikah masasına oturmuştu. Bir süre önce hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu belirginleşen karnıyla ilk pozunu verdi.

'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay (37) ile Barış Arduç (34), 2020 yılında sade bir törenle, Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Gözlerden uzak sakin bir hayat süren ikilinin, geçtiğimiz aylarda anne-baba olmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı.

'BİRAZ DAHA ZAMAN'

Daha önce "Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, gülerek “Biraz daha zaman” diyen ve birkaç gün önce bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın evde senaryo yazmakla meşgul olduğunu söylemişti.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"